Lilly megmutatja a világot

 2008.02.20. 01:39
Az amcsik buták. Mindenki tudja. Azt is, hogy elég bénák földrajzból. Sok vicces kép meg videó van ezekről, biztos láttatok néhányat ( Hungary =  éhes etc). Amerika az alábbi videóval szeretne "visszavágni".
Én még nem jöttem rá a trükkre (ha van), lehet, hogy tényleg ilyen okos a kis tündér. Vagy két évig szárazkenyér és ostor?

Címkék: videó cukiság ezmiez

A bejegyzés trackback címe:

https://cointoss.blog.hu/api/trackback/id/tr86346543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazs1 2008.02.20. 01:49:33

Túl sokat néz ki oldalra, szerintem előre megvan a lista mit fog kérdezni a fater és az anyja meg egy másik térképen mutogatja hova kell bökni.
Amugy kurvára kezd lehalni a youtube, nem bírja az iramot és idegesít hogy lassu meg szar, ugyhogy amit lehet azt szerintem mostantól metacaferól teszem ki.

mksd 2008.02.20. 11:54:14

hát lehet, de van amiko nem is néz el a térképről...
akár az is lehet hogy tényleg megtanitották neki.. ha csak ezt nyomatták neki.. akkor egy agynélküli geológus lesz belőle:D

zabszi 2008.02.20. 20:26:14

egészen fura dolgokat meg tudnak tanulni a törpék, pl hallottam egy kiskrampuszról, aki dínóőrült volt, anyukája pedig úgy tudta megmondani a dínók nevét, hogy megnézte a talpukat, egy idő után a krampusz tudta, és persze mindig úgy mondta meg a nevüket, hogy előtte megnézte a talpukat, na nem tanult meg olvasni, de látta hogy anyuka úgy tudja - nem hiszem hogy őslénytudós lett belőle, csak szimplán érdekelte. lehet hogy ezt a kiscsajszit meg lenyűgözik a színes foltok, amiknek fura nevük van.

mksd 2008.02.20. 21:39:00

persze... és amugy a neve meg ross geller nem?:D
süti beállítások módosítása